Disclaimer2016-10-04T10:49:29+02:00

De resultaten van het volgen van de tips en programma’s van ZwangerPuurGezond.nl kunnen per persoon verschillen.

Alle informatie op deze website heeft uitsluitend ten doel te informeren. De informatie is niet bedoeld om medisch advies te vervangen. Raadpleeg altijd een arts voordat je je dieet aanpast of begint met een trainingsprogramma.

Dit is extra van belang als je (of iemand in je familie) een hoge bloeddruk heeft of hartklachten of als je ooit pijn in je borst hebt ervaren bij het sporten. Raadpleeg ook eerst een arts als je rookt, hoge cholesterol hebt, bij overgewicht of als je gewrichtsklachten hebt. Begin niet aan de voedings- en fitnessprogramma’s als je dokter of medisch adviseur dit afraadt.

Voel je duizeligheid, pijn of raak je buiten adem tijdens het trainen, stop dan onmiddellijk.

De kennis en wetenschap op het gebied van fitness en voeding ontwikkelt zich snel. We streven er naar de meest recente informatie op deze site met jou te delen, maar kunnen hier geen garantie op geven. Het gebruik van informatie op deze website en in de ebooks, programma’s en cursussen van ZwangerPuurGezond.nl is op eigen risico.

Cover Zwanger Puur Gezond Kuur printversie

Een GOED GEWICHT tijdens je ZWANGERSCHAP?

Ben je zwanger en wil je graag het beste eten voor jou en het kindje in je buik? Doe dan mee met de nieuwe Zwanger Puur Gezond Kuur 2.0 die op maandag 24 september uit komt.

Je ontdekt hoe je:

  • Het beste eet voor jou en je baby
  • Niet teveel aankomt
  • Zoveel mogelijk energie houdt

Houd je mailbox in de gaten voor de introductieaanbieding. Sta je nog niet op onze lijst? Meld je dan hier aan voor de aanbieding:

JA, ZET MIJ OP DE LIJST >>

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en voor specifieke marketingdoeleinden.