Iben op vakantie in Bali en ik merk dat ik ineens geen honger meer heb. Ik krijg het eten moeilijk weg en dat is niks voor mij. Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel meer trek dan normaal, echt veel meer. Nu kan ik bijna niet meer eten.

Alsof ik wagenziek ben

Geuren maken mij misselijk en aan warm eten wil ik helemaal niet denken. Ik heb continu het gevoel alsof ik wagenziek ben, zo’n lekker weeïg gevoel. Alsof ik weer in het eerste trimester ben beland. Ik denk dat de baby mijn maag wat verdrukt, waardoor deze kleiner is geworden.

Maar misschien heb ik ook een klein griepje onder de leden, want aan het einde van de dag krijg ik koorts. Loop ik terwijl het buiten nog 27 graden is met een dikke trui aan.

Ik baal er behoorlijk van want ik wil gewoon genieten en nu lig ik af en toe plat op bed om mijn misselijkheid de baas te zijn. 

Ben ik mijn hormonen weer de baas?

Eigenlijk mag ik helemaal niet klagen. Mijn hormonale buien van vorige week zijn wel weer wat minder (denk ik). Stiekem heb ik nog wel gehuild op de liedjes van James Blunt en zo kan ik nog een paar voorbeelden noemen haha.

Mijn buik

Mijn buik groeit, groeit en groeit! Ik hoop niet dat ik weer een reus van baby uit moet persen, maar ik bentheclas-week-28-welkom-terug-misselijkheid bang van wel. Soms heb ik het idee dat ik mijn buik gewoon zie groeien. De baby is wel lekker actief, vooral in de avond en dat is het leukste aan zwanger zijn. Een mini mensje in je voelen.

In Nederland moeten we nog alles doen voor de baby. Een kast verven, babykleding kopen, nieuwe babyspullen inslaan en in ons huis moet het een en ander worden aangepast. Ik heb nog genoeg tijd, maar toch knaagt dit soms aan mij. Vooral omdat ik van andere zwangeren, welke minder of even ver zijn als ik, hoor dat ze al een heel babyuitzet inclusief gewassen kleertjes klaar hebben liggen. Help 😉

Volgende week zal ik weer een buikfoto plaatsen, ik ben helemaal vergeten een foto te maken!

Tot volgende week!

Liefs
Thecla