Thecla Dekker, voedingscoach op het gebied van hormonen

Wauw weer een week voorbij! Een ontzettend leuke week. Waarin ik met mijn vriend en dochter een weekend naar Den Bosch ging, een leuke workshop mocht geven over gezonde voeding  en toch even moeite had met het feit dat ik niet mee kon dansen tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE).den-bosch

Ik voel mij nog steeds goed. In de avond ben ik iets vermoeider dan normaal, maar dit kan ook liggen aan de donkere dagen. De meeste mensen hebben dan minder de behoeften om het huis uit te gaan en van alles te ondernemen toch?

Op adem komen

Deze week merk ik dat ik wat kortademiger wordt. Het kan niet liggen aan de grote van mijn buik, maar wel aan de hormonale veranderingen, meer bloed dat er door mijn lichaam wordt gepompt etc. Echt sexy is het niet om zwaar te ademen,  maar ik kan er niet zo veel aan doen. Tijdens het sporten merk ik ook dat ik wat zwaarder moet ademen om het bij te benen.

Mijn bekken

Tijdens mijn vorige zwangerschap heb ik last gehad van mijn bekken en ik merk dat ik na een dag in de stad lopen toch wel wat last krijg. Ik loop de laatste tijd weer wat vaker op hakken en eigenlijk moet ik dat niet doen, maar het staat zo leuk. Zwangerschapskleding heb ik nog niet nodig.

Veel liefs,
Thecla