We beginnen deze week weer met veel energie en eigenlijk voel ik mij niet anders nu ik zwanger ben. Toch verandert dit na een paar dagen, ineens ben ik weer misselijk. Dat is gek, hoezo kan dat ineens terug komen? Ik kan niet zo veel eten en geef zelfs een paar keer over. Hierdoor merk ik dat ik iets emotioneler ben dan normaal. Ik ben niet zo’n huilerige type maar deze week had ik een afspraak om een echo te maken. Ik was behoorlijk misselijk en het koste mij wat moeite om er naartoe te gaan. Daar eenmaal aangekomen bleek het dat ze mijn afspraak niet goed in het systeem hadden gezet. Hallo tranen! Normaal gesproken zou ik hier nooit om huilen, maar ineens kon ik mijn tranen niet inhouden. Ach achteraf lach ik er maar om. Blijkbaar toch ook even last van die hormonen.

Misselijkheid komt en gaat

De misselijkheid komt en gaat, maar in het weekend blijft het gelukkig weg. Ik krijg heel veel behoefte om te eten en dan doe ik ook. Wel gezond en clean uiteraard! De afgelopen dagen had ik weinig gegeten dus mijn lichaam had het gewoon even nodig. Op de Noordermarkt in Amsterdam heb ik heerlijke biologische producten ingeslagen. Veel groenten, fruit, wat biologisch vlees. Ook ben ik aan het bakken geslagen met mijn dochter en hebben we heerlijke gezonde glutenvrije muffins gemaakt samen.

Sporten blijven we natuurlijk lekker doen. Deze week heb ik drie keer een lesje krachttraining gedaan en een lesje yoga. Dit wil ik echt zo lang mogelijk blijven doen. Ik voel me zo goed dan!

Mijn baarmoeder wordt nu wel wat groter. Niemand die het ziet, maar zelf voel ik onderin mijn buik een harde bal. Mijn baarmoeder is nu aan het groeien. Ik vind het best spannend om een buik te krijgen. Daarnaast zijn mijn borsten iets gegroeid, eindelijk mijn vriend blij.

Tot volgende week!

Veel liefs,
Thecla