Thecla Dekker, natuurvoedingscoach, fitte moeder en zwanger van de tweede

Ik ben alweer over de helft. Gevoelsmatig vliegt de tijd voorbij. Toen ik zwanger was van mijn dochter vond ik er niks aan. Ik was continu moe en wist niet wat mij te wachten stond. Nu heb ik eigenlijk nog aardig wat energie en vind ik zwanger zijn een stuk leuker.

Kledingcrisis

Aan de ene kant ben ik blij als ik er klaar mee ben. Ik heb continu een kledingcrises omdat ik mijn kleding niet meer pas en ik met zo’n zwangere buik voel ik mij niet sexy. Daarnaast smacht ik naar een wijntje of twee en mis ik het dansen met mijn vriendinnen op feestjes. Aan de andere kant mag deze zwangerschap wel wat langzamer voorbij gaan. Wie weet is dit ons laatste kindje en maak ik dit voor de laatste keer mee.

Omdat ik nu officieel mijn broeken niet meer dicht krijg, vind ik het erg moeilijk om mij leuk aan te kleden, iemand tips?

Vervelende bekken..

Deze week speelt mijn bekkenpijn behoorlijk op. De ene dag heb ik er minder last van dan de andere dag, maar fijn is het niet. Soms word ik rond 4 uur s ’nachts wakker van de steken. Langer dan drie uur zitten zorgt er ook voor dat ik in de avond als een manke oma loop.

Ik sport nog met mijn collega personal trainer en dat voelt wel heel fijn. Ik sport voornamelijk om mijn bekken steviger te maken en wat aan mijn conditie te blijven doen.

Hallo feestjes!

Een feestelijke week heb ik gehad! We vierden bij mijn vader sinterklaas en dat was ontzettend gezellig. Daarna vierde mijn vriend zijn 30e verjaardag in de kroeg, een zeer geslaagd feestje. Ik hield het zowaar tot half twee vol!

Weer lekker gezond!

Schreef ik vorige week nog dat ik een ongezonde week achter de rug had, gelukkig heb ik  mij herpakt. Ik heb een heerlijke gezonde week achter de rug en ik voel mij dan meteen fitter en rustig in mijn hoofd.

Lekker naar de zon..

Komende week is mijn laatste in Nederland en dan vertrek ik met mijn vriend en dochter voor zeven weken nar Bali. Ik ga wel wat werken, maar een stuk minder! De komende week heb ik het qua werk nog druk, maar daarna zit ik in mijn bikini in de zon! Woep woep!

Tot volgende week.

Liefs,
Thecla

PS: Hoe vond jij het om zwanger te zijn? Wat waren de leuke momenten en wat waren de minder leuke momenten? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!