Yes we vertrekken naar Spanje voor twee weken, heerlijk! Genieten aan de Costa Brava van de zon en het relaxte leven. Mijn obstipatie voelt redelijk vervelend aan, ik ben al drie dagen niet naar de toilet geweest. Daardoor heb ik continu een vol gevoel en weinig trek. Als ik niet eet, word ik misselijk dus ik zit een beetje in dubio. Maar na een paar dagen Spanje gaat mijn misselijkheid weg, heerlijk! Ik sla meteen veel vitaminen in om mijn lichaam de nodige voedingsstoffen te geven.

Houd je ook zo van buitenlandse supermarkten? Ik houd ervan, snuffelen tussen de andere producten. Het valt me op dat ze in Spanje bijna geen biologische producten verkopen. Soms hebben ze een mini afdeling met biologische groenten en fruit. Biologisch vlees en vis dat kennen ze daar niet, althans niet in het gebied waar ik op vakantie was. Het was best een uitdaging om daar clean te kunnen eten. We houden er ook van om op vakantie uit eten te gaan, normaal gesproken kun je in restaurants ook gezonde keuzes maken. Dit was aan de Costa een behoorlijke uitdaging. Ze gebruiken ontzettend veel brood en kaas. Als je een salade bestelt dan krijg je wat sla, tomaat en ui, daar werd ik niet heel vrolijk van.

Niet meer misselijk en vol energie

Lichamelijk voelde ik me weer super, niet meer misselijk en vol energie. De obstipatie nemen we maar even voor lief. Het helpt ook niet mee dat ik op een camping zit natuurlijk ;).

Mijn springtouw heb ik braaf meegenomen want twee weken niet bewegen dat ik niks voor mij. Maar het is zo ontzettend warm in Spanje dat de springtouw gewoon in mijn koffer is gebleven. Wel hebben we in de namiddag veel stadjes bezocht en hier loop je natuurlijk wat af. We zijn nog een dagje naar Barcelona geweest waar we weinig stil hebben gezeten, zo probeer ik mijn schuldgevoel wat recht te zetten ;).

Heb ik een buikje? Behalve dat mijn buik iets opgezetter is omdat ik obstipatie heb is er nog niks te zien. Als ik plat op mijn rug lig voel onderin mijn buik wel een soort harde appel. Dit is natuurlijk mijn baarmoeder.

Tot volgende week!

Veel liefs,
Thecla