Thecla Dekker, voedingscoach op het gebied van hormonen

Ik ben met mijn vriend Rene en onze dochter van 3, Lotte, op vakantie in Bali. We beginnen in Ubud. Ubud staat bekend om yoga, spiritualiteit, spa’s, tempels en healthy food.

Ik was super nieuwsgierig naar deze plek omdat ik zelf natuurlijk ontzettend veel met gezond eten bezig ben en sinds kort ook aan yoga doe.

Ik ben wel in een aantal yogascholen geweest maar ik heb geen lesje gevolgd. Mijn bekken begint steeds meer af te takelen en doet best pijn. Ik loop zo langzaam als een oma en als ik op moet staan lijk ik daar ook behoorlijk op. Ik doe wel oefeningen om mijn bekken sterker te maken maar een yogalesje durfde ik niet aan.
healthy-hotspot-ubud

Door het warme weer houd ik behoorlijk wat vocht vast, ik eet ook anders dan normaal en ik ben benieuwd hoe veel zwangerschapskilo’s er nu aan zitten. Toen ik weg vloog uit Nederland gaf de teller +5,5 kilo aan.

Placenta aan de voorkant

Mijn placenta zit half aan de voorkant en dat betekent dat ik de baby minder kan voelen dan wanneer de placenta aan de rugkant zit. Bij Lotte zat deze aan mijn rugkant en ik voelde haar constant.

Ze was in mijn buik ontzettend druk, zo druk dat mijn ribben het op het einde zwaar hadden ;). Gelukkig zegt dat niks over haar persoonlijkheid want ze is geen wildebras. 

Deze baby voel ik ook ontzettend goed, placenta aan de voorkant of niet. Je ziet de baby zelfs al door mijn buik heen bewegen en het is weer een hele actieve draaier. Wel ontzettend gezellig en het geeft mij een zeker gevoel.

Tot volgende week!

Liefs,
Thecla