Thecla Dekker, natuurvoedingscoach, fitte moeder en zwanger van de tweede

Goed nieuws voor mij, mijn bekken doet zoveel minder pijn! Ik denk dat dit komt doordat ik veel beweeg dan anders, omdat ik op vakantie ben en veel buiten ben.

Ook hoef ik mijn dochter van drie minder vaak op te tillen omdat Rene dat doet 🙂 Wat voelt zwanger zijn dan anders. Ik kan veel makkelijker bewegen, opstaan, slapen en heb echt minder pijn. Halleluja!

fruitIk heb op dit moment dus weinig kwaaltjes, ik voel me fit, ben emotioneel stabiel (dat is dankzij de hormonen ook wel anders geweest). Het gaat lekker dus.

Mijn buik

Ik word steeds ronder en dit zeg ik iedere week haha. Mijn gezicht is bol en mijn benen en billen ook! Ik herken mezelf soms niet in de spiegel en hier heb ik best moeite mee. Vooral nu mijn eten anders is dan wanneer ik zelf mijn ontbijt, lunch en avondeten bereid.

Ik krijg hier overigens ontzettend veel reacties op mijn zwangere buik. Voor andere zwangere vast heel herkenbaar. De één zegt dat je een mini buik hebt en van de ander krijg je te horen dat je toch al behoorlijk dik bent. Ik word hier af en toe wel moe van, ik heb er weinig invloed op helaas.

Liefs,
Thecla