Thecla Dekker, voedingscoach op het gebied van hormonen

Een week met een leuke verrassing! Toen ik zwanger was van mijn dochter werd ik met een hele leuke babyshower verrast door mijn vriendinnen. Omdat dit de tweede is had ik er niet op gerekend dat ik weer verrast zou worden – des te leuker!

Afgelopen zondag had ik met mijn vriendin afgesproken, ik loop haar woonkamer in en daar staan ineens andere vriendinnetjes! Ik voelde mij heel bijzonder en zo ontzettend dankbaar dat ze deze moeite hebben genomen.

Natuurlijk heb ik hele leuke cadeautjes gekregen, ik kom er openlijk voor uit – ik houd ervan om verwend te worden met cadeautjes! Misschien toch nog ooit een derde dan ;).

Zwanger en sporten?

Voor Zwanger Puur Gezond ben ik een zwangerschapsprogramma aan het maken – deze is bijna af!! Weekmenu’s, trainingsvideo’s, informatie over je zwangerschap en nog veel meer!

Voor dit programma heb ik samen met personal trainer Inge van Haselen een video opgenomen. Hierin leren we zwangere vrouwen welke sportoefeningen je het beste kunt doen tijdens het derde trimester. Moeite met slapen? Dan helpt sporten het allerbest! Lees hier waarom sporten ook alweer zo belangrijk is tijdens je zwangerschap?

Stiekem toch wat moe..

Aan mijn energie merk ik dat ik hoogzwanger ben. Einde van de dag begin ik toch een beetje in te storten en in de avond ga ik het liefst de deur niet meer uit. Simpelweg geen energie meer voor. Maar verder mag ik niet klagen, tijdens mijn eerste zwangerschap was ik veel vermoeider.

Is de baby al gedraaid?

Schreef ik vorige week dat de baby in stuit ligt, dat ligt meneer nog steeds. Aankomende vrijdag heb ik een echo en als hij dan nog niet gedraaid is dan gaan ze actie ondernemen, spannend!

De Uitzetlijst?

Wanneer had jij alles in huis voor je baby? Ik ben er eigenlijk helemaal klaar voor. Ik moet alles nog wassen, wiegje ophangen, maxicosi van zolder halen –  maar de belangrijke spullen zijn er. Mijn laatste weekje werken en dan gaan we eens kijken wat we ook alweer in de vluchtkoffer moeten meenemen.

Tot volgende week!

Liefs,
Thecla