Vaak krijg ik van mijn cliënten de vraag wat ze nu het beste kunnen eten tijdens hun zwangerschap. Als je een kindje in je buik hebt, denk je toch wat sneller aan gezond eten (En aan chocola :-), maar daar heb ik het een andere keer over).

De meeste vrouwen willen het beste voor hun baby en ze willen zelf ook niet teveel aankomen. Hoe pak je dat aan?

Vandaag geef ik je een voorbeeld hoe je op een goede manier eet als je zwanger bent. Het is een compleet dagmenu uit de nieuwe Zwanger Puur Gezond Kuur. Probeer bijvoorbeeld morgen eens op deze manier te eten en ervaar hoe goed je je voelt. Open hier het dagmenu:

Je eet in dit menu lekkere gerechten die je bloedsuikerspiegel neutraal houden. En dat is de BESTE MANIER om tijdens je zwangerschap een goed gewicht te bereiken, passend bij het trimester waarin je zit. Je hoeft dus niet onnodig veel aan te komen.

Als je op deze manier eet is dat trouwens niet alleen goed voor jou, maar ook voor je baby. Die krijgt zo alle gezonde voedingsstoffen mee en dat is goed voor zijn of haar ontwikkeling. Probeer het een dagje.

Wil je hier meer me doen? Dan is de Zwanger Puur Gezond Kuur iets voor jou. Met lekkere maaltijden voor tijdens je zwangerschap, oefeningen en nog veel meer. Deze Kuur van drie weken kan jouw leven en dat van je baby veranderen.

Veel liefs,
Thecla

Thecla Dekker, voedingscoach op het gebied van hormonen

PS: Wil je een gezond gewicht tijdens je zwangerschap en het beste voor het kindje in je buik? Doe dan de Zwanger Puur Gezond Kuur.